Skip to content

Cardano events en workshops

 •  
  Aankomend seminar

  Seminar 'LDI. The New Wave'

  De markt en het pensioenstelsel veranderen. Een new wave van LDI-innovaties is nodig om alle uitdagingen het hoofd te bieden. Cardano stond aan de basis van LDI en maakt het nu klaar voor de toekomst. Het seminar is verplaatst naar een nader te bepalen datum. We maken dit zo snel mogelijk bekend.

 •  
  Workshop op aanvraag

  Workshop Scenariodenken - Verwacht het onverwachte

  Doorleef elk mogelijk toekomst, laat extreme gebeurtenissen samenvallen. En neem deze ervaring mee in het opbouwen van een portefeuille die weerbaar is voor uiteenlopende scenario’s. Deze Masterclass Scenariodenken geeft pensioenfonds- bestuurders handvatten voor het bouwen van een robuuste portefeuille.

 •  
  Workshop op aanvraag

  The Enemy Within - Wapen jezelf tegen mentale valkuilen

  Je neemt als pensioenfondsbestuurder belangrijke besluiten. Voor een lange termijn in een onzekere, complexe wereld. Je brein is je kracht, maar ook je vijand. Onze workshop The Enemy Within wapent jou en je bestuur tegen mentale valkuilen. Zodat je betere strategische beslissingen neemt.

 •  
  Terugkerende conferentie

  Hét Cardano IMAGINE Event

  Het terugkerende Cardano event dat je als pensioenprofessional niet wil missen. Met iedere keer een ander thema met (inter)national thought leaders.

 •  
  Workshop op aanvraag

  Documentaire over instabiliteit van financiële markten

  Tijdens deze workshop geven we je graag inzicht in de oorzaken van forse bewegingen in de markt en de bijbehorende risico’s. En geven we je handvatten om weerbaarder te zijn zonder teveel rendement op te geven. Je realiseert hierdoor een stabieler resultaat.

   

 •  
  Workshop op aanvraag

  Simulatiespel PensionSim

  Met de simulatie PensionSim test u als bestuurder van een pensioenfonds uw beleggingsstrategie in verschillende scenario’s. U doorleeft de onvoorspelbare realiteit van alledag en u doet een schat aan praktijkervaring op.